Author Topic: TESTING TAPATALK  (Read 284 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Brian.Dixon

  • Administrator
  • Commander
  • *****
  • Posts: 673
    • View Profile
    • Glacier Boats of Alaska
TESTING TAPATALK
« on: November 25, 2016, 09:39:55 AM »
Just testing the forum restoration... make sure Tapatalk works!

Ed Snyder

  • Lieutenant
  • ****
  • Posts: 258
    • View Profile
Re: TESTING TAPATALK
« Reply #1 on: November 26, 2016, 10:26:31 PM »
Hi Brian, I have Sayswho here in the cavemans mancave, trying to get into forums via his tapatalk, doesn't want to get in, any ideas?
Not waving....... Drowning!

Brian.Dixon

  • Administrator
  • Commander
  • *****
  • Posts: 673
    • View Profile
    • Glacier Boats of Alaska
Re: TESTING TAPATALK
« Reply #2 on: November 27, 2016, 10:10:38 AM »
Hi Brian, I have Sayswho here in the cavemans mancave, trying to get into forums via his tapatalk, doesn't want to get in, any ideas?

Tapatalk's not letting me in either ... they changed their login so that you are FORCED to use your Tapatalk ID (or Facebook or Google) login... sux big time.  I tried logging in using all 3 and none of them let me see the unread posts etc.  I'm going to have to look into this... 'cuz it worked fine before.

Sorry...

Brian


Brian.Dixon

  • Administrator
  • Commander
  • *****
  • Posts: 673
    • View Profile
    • Glacier Boats of Alaska
Re: TESTING TAPATALK
« Reply #3 on: November 27, 2016, 10:12:20 AM »
The forum doesn't appear to be working quite right with Chrome either.  It seems to work better with Internet Explorer.  Not sure about  other browsers.

Brian


Ed Snyder

  • Lieutenant
  • ****
  • Posts: 258
    • View Profile
Re: TESTING TAPATALK
« Reply #4 on: November 28, 2016, 06:28:34 AM »
Firefox is my browser and works fine
Not waving....... Drowning!

sayswho

  • Midshipman
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
    • Email
Re: TESTING TAPATALK
« Reply #5 on: November 28, 2016, 02:33:08 PM »
Works fine for me using Firefox and linking thru the website. Tapatalk is a no go.

Brian.Dixon

  • Administrator
  • Commander
  • *****
  • Posts: 673
    • View Profile
    • Glacier Boats of Alaska
Re: TESTING TAPATALK
« Reply #6 on: November 29, 2016, 07:56:31 AM »

I can't get Tapatalk to work yet either... and the forum now works ...almost.  I notice that the styling (ocean image in the background etc) works fine before I login, using Chrome, then quits working after I've logged in ....go figger.  Works fine in Internet Explorer and other browsers.  I'm not going to worry about it for now...  Same with Tapatalk.  Kinda burned out.  I still need to migrate users and download capability from the old web site to the new too and that's a bit of a project... one step at a time, as they say :)

bd


sayswho

  • Midshipman
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
    • Email
Re: TESTING TAPATALK
« Reply #7 on: November 29, 2016, 04:34:17 PM »
That web stuff can be taxing. Thank you for all of your work. Are you in Idaho now?

Brian.Dixon

  • Administrator
  • Commander
  • *****
  • Posts: 673
    • View Profile
    • Glacier Boats of Alaska
Re: TESTING TAPATALK
« Reply #8 on: November 29, 2016, 05:24:13 PM »
That web stuff can be taxing. Thank you for all of your work. Are you in Idaho now?

Yup... In Idaho now: http://www.glacierboats.com/Home/About

bd